DAGENS BILD 28/2

Tjeniz!

Har införskaffat mig en ny modell, kan man säga. Frida var på besök denna fredagkväll/natt. Vi spendera den genom att plåta, skratta och lyssna på skånsk underground-rap. Givetvis en del photoshopande som tydligen var höjdpunkten för Frida. Dagens bild från den fräschaste sessionen.
Dagens bild: Frida
Givetvis vill jag har fler kommentarer! Skriv nu till mig så jag blir mer laddad på att uppdatera bloggen.


"Bättre ett fat kål med kärlek än en gödd oxe med hat."
-Kristian


DAGENS BILD 27/2

Tjippz!Dagens bild: Jannike
"Det finns medicin mot galenskap men inte mot dumhet."
-Kristian


DAGENS BILD 26/2

Halloj!Dagens bild: Jannike"Tro inte att det inte finns några krokodiler bara för att vattnet är lugnt."
-Kristian


DAGENS INLÄGG 25/2

Hellu!

Ännu en bild från den skrämmande sessionen med Jessica.Dagens bild: Jessica


"Drick som gäst och ät som hemma."
-Kristian


DAGENS BILD 24/2

Hejhopp!

Dagens bild kommer från Jessicas första session.Dagens bild: Jessica


Grymt skoj att jag har lite läsare nu. Ligger på imponerande 50-60 läsare om dagen i snitt. Tråkigt nog har man endast 3-4 kommentarer. Givetvis behöver ni inte komma med konstruktiv kritik alltid. Bara säg vad ni tycker."Det finns medicin mot galenskap men inte mot dumhet."
-Kristian


DAGENS BILD 23/2

Tjabbz!

Blev ingen bild igår, hade helt enkelt inte tid att uppdatera bloggen alls. Men idag blir det givetvis en ny. Hade Jessica på besök för en lite mer annorlunda session än vad jag brukar ha. Kvällen började med att göra konstgjort blod.

Denna bilden vill vi kalla: "Jag ville bara måla"
Tanken bakom bilden är en flicka som inte har någon färg, hon skär sig då i handen och börjar måla.
Dagens bild: Jessica


Kommentarer välkomnas som alltid!


"När pojken växer, har han en varg i magen."
-Kristian


DAGENS BILD 21/2

Hallo!

Ännu en bild från Jessicas session. Håll till godo!
Dagens bild: Jessica"När pojken växer, har han en varg i magen."
-Kristian


DAGENS BILD 20/2

Tjillevipp!

Har nog glömt bort och berätta att jag plåta en ny tjej i förrgår (18e). Jessica heter hon, otroligt trevlig tjej. Många skratt och "scary-bilder" blev de och ca en 400 exponeringar den kvällen. En av bilderna kommer här:Dagens bild: Jessica
"En girig man gör ingenting bra, förrän han är död".
-Kristian

DAGENS BILD 19/2

Hallå alla!

Måste säga först att det är min födelsedag idag. Idag blir jag gammal, nu har man passerat 25 års gränsen och är nu närmre 30 än 20. Givetvis tänkte jag visa hur fruktansvärt gammal jag känner mig med en bild.
Dagens bild: Mig själv


För att inte göra er allt för rädda tänkte jag visa orginalet på denna bilden med.Självporträtt vid 24års ålder"Nytt kött ger ny aptit."
-Kristian


DAGENS BILD 18/2

Tjenare!

Dagens bild är tagen för ett bra tag sen, när jag fortfarande fotade med mina bygglampor. Försökte få till ett sjyst produktfoto av en Xide. Tycker att jag lyckades rätt bra. Vad tycker ni?Dagens bild: Xide
"De sluga lever på de dummas bekostnad."
-Kristian

DAGENS BILD 17/2

Tjenare!

Dagens bild är från min session med Nina, dock en hel del retucherad. Ni som nu kommer hänvisa till mitt inlägg om retuchering om att jag vill retuchera mycket men så det inte syns. Givetvis vill jag göra det, om det ska vara en verklig bild. I vissa fall som i denna bilden så ville jag förändra väldigt mycket. Orginalbilden är från en fin vinterdag.Dagens bild: Nina


"Makt går före rätt."
-Kristian


BLOGGTOPPEN

Tjenare!

Blev medlem på Bloggtoppen för ett par dagar sedan. Vet egentligen inte riktigt hur bra det funkar och var det är till för. Man kan iallafall rösta på bloggarna så jag vill ju givetvis att ni ska vara så gulliga att gå in och rösta på mig.
Jag behöver nog ens berätta hur högt betyg ni ska sätta, jag känner att ni förstår att de e full pott som gäller!


Bloggtoppen - Lite längre ner på denna sidan kan ni rösta.

Hoppas jag ser att många har röstat sen vid kvällens slut här."Sysslolöshet föder lusta."
-Kristian

DAGENS BILD 16/2

Halloj!

Även denna bilden är från sommaren 2008. Kanonväder och tagen precis innan ölen kom fram.Dagens bild: Sandra

Glöm givetvis inte kommentera!


"Den som uppträder fåraktigt gör sig till byte för vargar."
-Kristian

DAGENS BILD 15/2

Hallå!

Denna bilden tog jag vid en strandpromenad i somras. Gillade hur vattnet låg så still så spegelbilden på måsarna blev klockren.Dagens bild: Måsarna
"Lär av nya böcker, men av gamla lärare."
-Kristian

DAGENS BILD 14/2

Tjenare!

Dagens bild är lite speciell. Den är tagen i en bil påväg till Sofiero förra sommaren. Tre personer i samma bil, fruktansvärt laddade för att se Winnerbäck. Vet inte varför jag gillar den, bara gör det.Dagens bild: Johanna"Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han har hört."
-Kristian

DAGENS BILD 13/2

Tjenis!

Var nära att inte lägga upp en bild idag, fredag den 13:e...
Har precis lagt ut madrasser i hela lägenheten, man vet ju inte vad man kan ramla på. Passade även på att gipsa in hela mig i förebyggande syfte.Dagens bild: En (ledsen?) man

Bilden är tagen nere på Österlen (Vårhallarna) en sen eftermiddag i Juni förra året. Gillar den bilden just för att man ser att han gick ut på stenarna just för att tänka en liten stund."Det är bättre att aldrig börja än att aldrig sluta."
-Kristian


DAGENS BILD 12/2

Tjotjim!

Tredje dagen jag kör "dagens bild".
Hoppas ni gillar det!


Dagens bild: JannikeFörmodligen kommer det en ny guide imorgon. Det blir hur man lägger på en gaddning (tatuering), förfrågningen kom ifrån Kajan."Läkemedel hjälper alltid; om inte den sjuke så apotekaren."
-Kristian


DAGENS BILD 11/2

Tjippz!

Ny dag, ny bild. As I promised!


Dagens bild: JannikeKommentera gärna! Säg vad ni tycker och tänker. Alltid skoj och läsa!"När ödet knackar på, blir läkaren en narr"
-Kristian

DAGENS BILD 10/2

TjoTjim!

Precis haft Jannike över för en liten plåtning. Kommer dock inte lägga upp alla direkt.
Jag kommer försöka köra "Dagens Bild" varje dag om jag har bilder till det. Emellanåt kommer även en guide slinka upp eller något annat intressant inlägg.Dagens bild:
Jannike"Så fattig är ingen, att han inte en gång ägt ett luftslott."
-Kristian

JAG MODELL?

Tjipp!

Idag tänkte jag ställa mig framför kameran själv. Jag som modell? Tvivlade redan vid första tanken på det, men testar man inte vet man inte. Kom på efter de första 20 bilderna att jag nog inte ska stå framför, gör mig bäst bakom kamera. Lägger upp två bilder som i stort sett ser likadana ut eftersom jag precis som Ben Stiller i Zoolander bara kan en pose.


 "Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du att tillbringa livet på ett ben."
-Kristian

FÖLJ MIN BLOGG

Tjenna!

Har börjat få lite läsare på bloggen nu vilket är mycket trevligt.
Tänkte ge er ett tips.
Ni som använder bloglovin', lägg till Plåteriet.
Ni som inte använder bloglovin', bli medlemmar och läs alla nya inlägg därifrån.

Bloglovin' är ett litet smart verktyg som samlar alla dina favoritbloggar på samma ställe och visar när någon uppdaterat sin blogg utan att gå in på själva bloggen.Follow Plåteriet
Klicka på bilden för att följa er favoritblogg Plåteriet"Mitt i sjukdomen lovar du gärna en get, men när du är frisk igen tycker du att en kyckling är lagom betalning."
-Kristian

TIDSFÖRDRIV

Tjotjim!

Satt och vänta på att glida till gym så då knåpa jag ihop denna bilden.Släng hit en kommentar och givetvis hoppas jag att ni inte blev rädda.
Behöver fortfarande önskemål om photoshop-guider.


"Pack slåss och pack förlikas."
-Kristian

HYCKLARE?

Tja!

Det pratas mer och mer om huruvida retuchering bör användas och i vilken utsträckning. Jag retucherar alla mina kort mer eller mindre.

När jag började retuchera för väldigt många år sen så ville jag att man skulle se förändringen vilket resulterade i att bilderna såg ut som skit. Huden var katastrof och ögonfärg m.m var så långt ifrån äkta att man kunde tro att jobbet var gjort i Paint.
Nu är det dock annorlunda, jag vill retuchera mycket men det ska synas så lite som möjligt.


Jag är För retuchering, ser inget fel i det. Jag vet att det finns väldigt många, speciellt tjejer som tycker det är etiskt fel att retuchera. Att man försöker nå ett resultat som inte är äkta.
Jag är dock emot att förändra kroppsformen, gör personer smalare eller få mer muskler tycker jag inte riktigt hör hemma i detta område. Men att göra huden lite lenare, ta bort en finne här och var eller att framhäva ögonen på diverse sätt ser jag endast som en avancerad sminkning i efterhand.

Så alla ni som klagar på retuchering inriktar mig speciellt till tjejer. Ni som sminkar er innan ni ska ut på krogen, eller om ni skulle få en finne i ansiktet precis innan den stora festen, visst försöker ni täcka över den med lite extra foundation.
Ni kanske har haft en stressig vecka eller sovit för lite, givetvis försöker ni sminka bort påsarna under ögonen.


Tänk er vilken underbar värld Photoshop öppnar upp för er. Se det som ett billigare alternativ till smink.Givetvis finns det skräckexempel på folk som inte kan det här med retuchering, att se ut som en barbie är inget ideal, det är ett misstag i Photoshop.

Jag kommer försöka att lägga upp en bild i veckan där ni ska säga om bilden är retucherad eller inte. Första bilden kommer om ett par dagar.Anledningen att jag skriver ett sånt här inlägg är för jag läste på blogg.se ett inlägg  som handlade om just retuchering och hur fel det är. Om man sedan läste vidare så tyckte 90% av läsarna likadant. Är människor verkligen såna hycklare?Hur ställer ni er till retuchering?
Kommentera här, nu har ni chansen att argumentera för eller emot.

"Troll kan tämjas, men inte en arg kvinna."
-Kristian


RSS 2.0