.se

Tjolahopp!

Så, efter en liten sponsring från ett företag som heter righton har jag nu fått mig en .se-domän. Plåteriet står inför stora förändringar, både design och interaktivitetsmässigt.
Så bloggen lever vidare.


Hoppas ni fortfarande kommer besöka mig flitigt.

För er som undrar var guiderna tagit vägen? Ja, inspirationen fattas för att göra guider tack vare den dåliga responsen på förslag. Slänger ni in lite förslag på vad ni vill lära er så kommer jag med all säkerhet fixa de.

Slänger in en bild från Svergies Provance. För er som inte vet var och vad detta är så kommer här en text som kan förklara ytterliggare:

"Dem som en gång haft förmånen att växa upp i kustsamhället Skillinge har för alltid förlorat sitt hjärta till denna pärla. Havet är föränderligt från stund till stund skiftar det färg och form. Ofta ligger havet blankt som en spegel för att sedan när stormen ryter förvandlas till en kokande häxkittel av jättevågor. Den som har sin utkomst ur havet har lärt sig respektera dess nyckfullhet. Att få kasta förtöjningar och stäva ut på sjön ger en känsla av frihet. Där ute är man ensamn med vind, hav och himmel. Oavsett om man befinner sig strax utanför kusten eller ute på fjärran världshav infinner sig den enorma frihetskänsla hos dem som älskar havet."
"Patientens plånbok uppskjuter tillfrisknandet."
-Kristian


Kommentarer
Postat av: M A D E B Y M E - FOTO

Grattis till sponsringen då! Alltid kul :)

2009-03-10 @ 17:46:01
URL: http://madebyme.tjofs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0