FLER BILDER

Har suttit och fixat med ett par bilder till från Isas plåtning. Gjorde om ett par också då jag inte var jättenöjd med resultatet.

           


"En dålig hantverkare skyller på sitt verktyg."
-Kristian

Kommentarer
Postat av: Mika

Bilden där isalisa kikar genom stolen är grymt bra..

Brajobbat lasen :D

2008-10-06 @ 09:21:43
Postat av: Linda

Hej Mika.Angående retuchera eller inte..beror ju på som du säger hur mkt det är o i vilket sammanhang det är.Är det bara lite kanske ändra färg på bakrund eller ta bort någons finne är det väl oki men att helt ta bort ngns kropps figur bara för att det ska se bra ut i "reklamen" ger inget bra intryck till det unga o dem med dåligt självförtoende näe tacka vet jag äkta vara och naturligt:)

2008-10-10 @ 22:38:30
Postat av: Maria Andersson

Jag måste bara lägga en kommentar på dina bilder.. Har tittat igenom dem och det är ju grymt synd att inte kvaliteten kommer upp i den nivån som tjejen som är på bilderna.. Denna tjejen hade säkert kunnat gjort kanon bilder, med rätt ¨kunnande¨ bakom kameran.. Jag menar så som ljus osv, för det blir ju inte riktigt bra ens efter retuchering om inte bilden före är av god kvalitet.. Så om du jobbar på med de bitarna så kommer du nog kunna ta riktigt bra bilder ihop med din modell i framtiden.Så jobba jobba så blir det säkert många bra bilder till slut ... =)

2008-10-24 @ 01:30:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0